Zahvaljujući dobrim ljudima Željku se ispunila božićna želja

Željku Paclu iz Popovca jedina želja za blagdane bila je ponovno dobiti struju. Zbog tuđeg kredita i ovrhe na majčinu mirovinu Željko već nekoliko godina živi u mraku. Na njegovu tešku situaciju upozorili su susjedi, a samo tjedan dana nakon toga Željku se ispunila želja.

Željko Pacl nakon duge četiri godine mraka u svome domu napokon može upaliti svjetlo. Uz pomoć susjeda za njegovu je priču čula cijela Hrvatska. U manje od tjedan dana, zahvaljujući anonimnom donatoru, hrvatskom branitelju, Željku je uključena struja.Ne skriva oduševljenje, ali mu je i neobično. 'Danas kad sam upalio to svjetlo još uvijek s baterijom tražim gdje mi je što. A onda dođem i upalim rasvjetu, evo, ipak imam struju, pomalo uzbuđeno priča Željko.

Pomoć dolazi iz svih gradova Hrvatske te iz inozemstva. Pobrinut ćemo se za jedan priručni plinski štednjak, treba mu nešto od garderobe, treba mu nešto od posteljine, treba mu nešto od namještaja, nabraja susjed Ivan Raguž koji je akciju i pokrenuo.' A u proljeće susjedi planiraju i radove na samoj kući.

Presretan sam, zahvaljujem svim ljudima dobre volje od srca, svakome tko mi je pomogao kako bih blagdan napokon imao tu struju, zahvaljuje Željko kojem se, eto, ispunjena jedina božićna želja.
Dobar susjed i u nevolji pomaže
/strong>