S TBF-om u Novu godinu

Zagrepčane i njihove goste u Novu 2017. u Ledenom parku na Tomislavcu uvest će bend TBF, dok će za novogodišnju atmosferu na zrinjevačkom glazbenom paviljonu biti odgovoran Gramofon.

Silvestarsku večer u Ledenom parku svirkom uživo otvorit će bend Uptown Gang, a u 23 sata počinje koncert popularne grupe TBF, koja će Zagreb uvesti u 2017. Dječji doček Nove godine u Ledenom parku kreće u 11 sati uz animatore, a u podne, mališani će moći sudjelovati u odbrojavanju kreiranom posebno za njih. Na zrinjevačkom glazbenom paviljonu Zagrepčane i njihove goste od 22 sata počinje zabavljati bend Gramofon. Doček Nove godine na Zrinjevcu započinje u 16 sati s dječjom proslavom, a klinci i klinceze moći će pozdraviti Staru godinu uz disco-tulum, tombolu, razne animacijske igre i glitter tetovaže.


Na Trgu bana Josipa Jelačića možete ispratiti Staru godinu, uz sjajnu postavu glazbenika. Program na glavnom zagrebačkom trgu počinje u 20 i 30 sati uz glazbu DJ-a. U 21 sat na pozornicu stižu Najbolji hrvatski tamburaši, dok Jacques Houdek nastupa od 22 sata. Vanna će svoje najpoznatije hitove pjevati od 23 i 10, te nas u Novu 2017. zajedno s Jacquesom Houdekom uvesti velikim hitom 'Tek je 12 sati'. Pola sata iza ponoći sve okupljene zabavljat će Psihomodo pop.