Prvi samostalni koncert Mie Dimišić za Dan dvorane Lisinski

Izuzetnu čast da samostalnim koncertom uveliča 43. obljetnicu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog dobila je Mia Dimšić, talentirana vlasnica jednog od najvećih hitova 2016. godine 'Život nije siv', što je i naziv koncerta koji će Mia održati danas u 20.30 sati u Maloj dvorani.

Ovaj koncert za mene je najljepši mogući način obilježavanja prve godine diskografskog rada, a i prilika da ponudim ljudima uvid u to na kojem će tragu biti moj prvi samostalni album koji očekujem sljedeće godine. Ujedno je to i moj prvi samostalni koncert u Zagrebu i velika mi je čast što se održava baš u dvorani kao što je Lisinski,  kaže Mia Dimšić

Na pozornici će se Miji pridružiti kolege Zvonimir Glibušić, Nenad Dujmić, Dario Hleb, Danijel Peršić, Ante Gelo, Domagoj Pavin, Franciska Perković i gudači orkestar. Uz aktualni hit publika će uživo čuti i ostale Mijine uspješnice kao i obrade njenih omiljenih izvođača.KD Lisinski već je više od 40 godina sinonim za vrhunski glazbeni proizvod zbog visoke razine produkcijskih standarda i sustavnog promicanja kulturnih vrijednosti te je stoga prilika muziciranja u tom hramu umjetnosti neopisiv doživljaj svakom izvođaču. Mia je priliku zaslužila jer su organizatori, baš kao i publika koja ju je zavoljela u kratkom roku, osjetili da je glazba koju izvodi posebna, a posebna je i ona sama. 23-godišnja Osječanka, apsolventica Filozofskog fakulteta, jezičnog smjera (engleski i njemački) ne ističe se nametljivim imidžem, već jednostavnošću i mirom koji iz nje naprosto isijava. Od malena se njena fascinacija glazbom očitovala nastupima u kulturno umjetničkim društvima i tamburaškim sastavima, što joj je dalo čvrsti temelj za građenje samostalne glazbene karijere. Sklada, svira gitaru, tamburu i ukulele, a odrasla je na country glazbi slušajući izvođače poput Jewel i Taylor Swift koji su joj i danas uzor i inspiracija. Mia je sanjar, vječni optimist i to ni ne pokušava sakriti. Obožava Harrya Pottera, društvene mreže, cvijeće u kosi i vjeruje da je svijet lijepo mjesto za onog tko ima lijepu dušu, a neopterećenost uspjehom i slavom daje joj sjaj zvijezde koja se tek rađa.
 
Mia je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska govorila o svom večerašnjem koncertu, a gledatelji su mogli vidjeti i tv-premijeru njenog novog spota 'Sanjaj me'.