Gdje na doček Nove godine?

Nova će se godina u hrvatskoj metropoli dočekivati na brojnim lokacijama. Nudi se za svakoga po nešto, od besplatnih na gradskim trgovima pa do malo skupljih u klubovima.

Mnogi Zagrepčana će kao i svake godine ponoć dočekati na Trgu bana Jelačića. U 21 sat na pozornicu će najbolji hrvatski tamburaši. U 22 sata nastupa Jacques Houdek s pratećim sastavom, dok će u Novu godinu okupljene će uvesti Vanna. Nakon nje nastupa i Psihomodo pop.

Svega par stotina metara dalje, Ledeni park na Tomislavcu bit će domaćin jedne od najatraktivnijih silvestarskih zabava u gradu. Zagrepčane i njihove goste u novu 2017. uvest će bend TBF.

U legendarnoj Jabuci organiziran je tradicionalni doček. Obiteljska atmosfera zaštitni je znak kluba koji djeluje 50 godina, a u novu će ući uz glazbu osamdesetih. Rokerska atmosfera bit će i u Vintage Industral baru.

U galeriji Lauba za nezaboravnu atmosferu pobrinut će se poznati makedonski DJ i skladatelj Kiril Djajkovski praćen trubačima.

Mogućnosti je mnogo, a vremena za odluko malo. Bez obzira na to odaberete li neki doček na otvorenom, u klubu ili ostanete u toplini vlastitog doma, želimo vam dobru zabavu!