Na lutriji osvojila milijune brojevima koje je sanjala 1989.

Kanađanka je 1989. sanjala kombinaciju brojeva kojima je otada redovito  igrala lutriju. Nakon gotovo 30 godina pogodila je dobitnu kombinaciju i osvojila glavni zgoditak koji iznosi 3,7 milijuna eura!

Sretna dobitnica Olga Beno rekla je da je još u svibnju 1989. sanjala kombinaciju brojeva, koji su joj sada donijeli milijune. Prije nekoliko je godina oboljela od raka te je zbog troškova liječenja morala prodati kuću. Za BBC je dodala da će osvojenim novcem napokon kupiti novu kuću.

"Svoje brojeve znam napamet. Kad sam ih te večeri vidjela na televizijskom ekranu bila sam sigurna da slabo vidim," rekla je. "Zato sam ih tad na trenutak zaboravila."


Ali kad ih je sljedećeg jutra vidjela u novinama: "Mislila sam si da to ne može biti istina. Činilo mi se da je posrijedi tiskarska pogreška." Tada je sestri rekla kako joj se čini da je pogodila brojeve. "Odbrusila mi je da je ponovno nazovem kad prestanem izmišljati."

Dodala je da je rak pobijedila uz veliku potporu supruga, djece i unuka. Za početak će im zahvaliti posjetom Disney Worldu.