Trump u problemima – nastupe odbili 2Cellos, Celine Dion, Elton John...

Novi američki predsjednik Donald Trump ima velikih problrema oko organizacije inauguracije za predsjednika SAD-a. Naime, lista zvijezda koje su odbile njegov poziv da nastupe sve je duža, a među njima je i proslavljeni hrvatski dvojac 2Cellos.

Stjepan Hauser (30) i Luka Šulić (29) samo su se zahvalili na pozivu zbog unaprijed planiranih i neodgodivih poslovnih obaveza.

Odbor za Trumpovu inauguraciju ima velikih problema u pronalaženju glazbenika koji će nastupati na svečanosti 20. siječnja u Washington D.C.-u. 'Zovu menadžere, agente, sve žive, ali imaju velikh problema', kaže izvor iznutra.

S 'A' liste želja odbijenice su poslali Celine Dion, Elton John, Justin Timberlake i Bruno Mars, Katy Perry, David Foster, Ice T, KISS, Adam Lambert. pa je Trump potražio zvijezde nižeg profila poput Kid Rocka i Billyja Raya Cyrusa.

Situacija je navodno toliko kritična da su u Trumpovom krugu odlučili prekinuti tradiciju i umjetnicima za nastup ponuditi novac. Britanska pjevačica, pobjednica X-Factora, Rebecca Ferguson na Twitteru je objavila kako bi nastupila ako može izvesti pjesmu Billie Holiday “Strange Fruit", iz 1930-ih koja govori o potlačenoj crnoj rasi u Americi. Hoće li trump pristati na taj uvjet, saznat ćemo uskoro.