Zdenka Kovačiček pjeva Janis Joplin za Iggyja Popa

Večeras će se u Vintage Industrial Baru održati humanitarni koncert za Indigo njuške, a glavni pokretač i organizator je jedna od najpoznatijih Hrvatskih vokalistica Zdenka Kovačiček.

Zdenka Kovačiček je velika ljubiteljica životinja i imala je priliku upoznati dio pasa pod skrbi Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo te se je odlučila pomoći na sve moguće načine, a prvi korak je večerašnji Humanitarni koncert. Njuška koja je najviše dirnula gospođu Zdenku je pit bull dedek Iggy Pop koji je svoj život proveo na metar lanca u užasnim uvjetima. Nalazi se pod skrbi Indiga preko godinu dana, a razlog što ne može pronaći zauvijek dom je zato što je dedek…

Udruga Indigo trenutno skrbi za preko 80 pasa od kojih se dio nalazi na privremenom terenu u Rakitju, dio na plaćenom smještaju u hotelu za pse i dio kod teta čuvalica. Indigo je financiran isključivo od donacija dobrih ljudi te poziva sve na koncert i tako pomognete njuškama u pokrivanju troškova hrane, smještaja te veterinarskih troškova. Uz to su ima potrebne interaktivne igračke za pse te ponajviše privremeni udomitelji, a naravno svi bi bili najsretniji da njuške pronađu svoje domove zauvijek.

Večeras će Zdenka Kovačiček sa svojim bendom, izvodit pjesme Janis Joplin, a nastupat će i bendovi DemeNtronomes, 4head te Flashback, a koncert će započeti Carla Belovari koja je i bila teta čuvalica Udruge Indigo te je i sama udomila psa. Program vodi poznata glumica Monika Mihajlović, a za zabavu gostiju pobrinut će se Mario Kovač u ulozi DJ-a.

Izvedbama pjesama Piece of My Heart i Me and Bobby McGee, uz pratnju Branka Bogunovića na akustičnoj gitari, te kratkim razgovorom, Zdenka Kovačiček najavila je večerašnji koncert u emisiji Dobro jutro, Hrvatska: