Duet Tereze Kesovije i Jacquesa Houdeka među najljepšima na svijetu

Duet Tereze Kesovije i Jacquesa Houdeka 'Adeste fideles' (Pristupite vjerni) uvršten je među najljepše otpjevane božićne pjesme.

Kad zapjevaju Tereza Kesovija i Jacques Houdek, malo tko može ostati ravnodušan. Prepoznao je to i francuski 'Le Podcast Journal'. Njihov duet božićne pjesme 'Adeste fideles' (Pristupite vjerni), uz pratnju Tamburaške filharmonije i spot snimljen u đakovačkoj katedrali, uvrstio je na popis najljepše otpjevanih božićnih pjesama. Uz njih  tu su i Luciano Pavarotti, Mariah Carey, Jonas Kaufmann, Celine Dion, Elvis Presley

Spot je snimljen u đakovačkoj katedrali i to točno 150 godina od početka gradnje tog impresivnog zdanja. 'Đakovačka katedrala ima nešto čudesno u sebi. Ostaneš zabezeknut pred tom grandioznom ljepotom. Poseban osjećaj je bio pjevati u njoj', ispričala je Tereza Kesovija.

'Za mene je to prekrasna uspomena. Ostvario mi se još jedan san, snimio sam duet s Terezom. To ne može baš svatko i želim joj se zahvaliti što je pristala. Stvarno sam ponosan što Terezu mogu zvati svojom prijateljicom. To je velika privilegija', rekao je Jacques.