Nova Baldwinova imitacija Trumpa, De Niro uz Streep

Hollywood se i dalje ne miri s izborom Donalda Trumpa za predjsenika SAD-a. Američki glumac Alec Baldwin razmišlja o nastavku svoje imitacije novoizabranog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa i na drugim televizijskim postajama, uz NBC.

Baldwin je prošle godine impresionirao publiku imitiranjem Trumpa u emisiji "Saturday Night Live" i nastavit će svojim skečevima nasmijavati gledatelje tog showa, ali traži i druge opcije da se našali na račun novog predsjednika.

Glumac je za ABC rekao kako ne smatra da svojim imitacijama ima stvarni utjecaj na bilo čije političko mišljenje, ali da je to 'jedna od najzabavnijih stvari' koje je radio. Trump je na Twiteru napisao da Baldwinove imitacije 'ne mogu biti gore'. Pa, procijenite sami...

De Niro podržao govor Meryl Streep o Trumpu

Američki glumac i oskarovac Robert De Niro podržao je kolegicu govor Meryl Streep, koja je u nedjelju na dodjeli Zlatnih globusa kritizirala Trumpovo ponašanje. Dobitnica triju Oscara, rekla je da 'kada moćnici koriste svoju poziciju da maltretiraju druge, svi gubimo'.

Streep je primajući nagradu za životno djelo ironično govorila o 'ulozi godine' koju je imao Trump imitirajući u studenom 2015. godine novinara s invaliditetom Sergea Kovaleskog, kao i bogatstvu raznolikog podrijetla holivudskih zvijezda.

Njen partner u filmu 'Lovac na jelene' Robert De Niro ocijenio je da je govor bio divan. 'Ono što si rekla je bilo sjajno. To se moralo reći, a ti si to objasnila na najbolji način. Vrlo poštujem što si to rekla u trenutku kad je svijet slavio tvoja dostignuća. Dijelim tvoje mišljenje o nasilnicima. Što je previše, previše je', napisao je De Niro, a autentičnost poruke potvrdio je njegov predstavnik za medije.