Mia nastavlja nizati priznanja

Osječanka Mia Dimšić nastavlja nizati priznanja i nagrade za iznimno uspješan glazbeni rad u 2016. godini. Pjesma 'Život nije siv' za koju je Mia napisala tekst i glazbu jedna je od najslušanijih i najemitiranijih pjesama u 2016. godini.

Hrvatska diskografska udruga pjevačicu je nagradila priznanjem za najbolju mladu izvođačicu u godini iza nas.

I ova godina sjajno je započela za jednu od najperspektivnijih hrvatskih pjevačica. Uz novi singl, Sanjaj me koji je velikom brzinom već krenuo osvajati radijski i televizijski eter, Mia je ovogodišnji laureat nagrade Moj prvi Music pub – Pjevačica 2016., dok je spot za njenu pjesmu Život nije siv proglašen najboljim video spotom u protekloj godini. Za spot su zaslužni scenarist i redatelj Boris Sekulić i snimatelj Igor Miličić.

Jedna od najpopularnijih radijskih emisija, Music pub voditelja Zlatka Turkalja Turkija, koja se emitira na valovima Drugog programa Hrvatskog radija, u kontinuitetu od 1992. godine nagrađuje najbolje izvođače i pjesme emitirane u hrvatskom radijskom eteru. Ovo priznanje kruna je Mijine odlične godine te će joj sasvim sigurno dati energiju za nove autorske i pjevačke uspjehe u godini pred nama.

Nagrade je Miji uručio direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac, a Mia se tom prilikom zahvalila popularnom Turkiju, ali i svom producentskom i autorskom timu, kao i publici koja odlično prihvaća njenu glazbu, što je dokazano i odličnim samostalnim koncertom u dvorani Vatroslava Lisinskoga kojim je mlada pjevačica po nebrojeni put oduševila publiku!

Mia je 29. prosinca održala svoj prvi koncert u Maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski. Pred ispunjenom dvoranom pokazala je kako je pred njom svjetla budućnost u kojoj će ostaviti važan trag na domaćoj sceni te opravdala status najbolje nove izvođačice 2016. godine koji joj je dodijelila Hrvatska diskografska udruga, a prepoznala direkcija KD Vatroslav Lisinski na čelu s ravnateljem Draženom Siriščevićem, podarivši Miji čast da svoj prvi samostalni koncert održi upravo u hramu hrvatske glazbe.
Mia će s aktualnim singlom Sanjaj me nastupiti na 64. Zagrebačkom festivalu.