Kako do stipendije u SAD-u?

Institut za razvoj obrazovanja poziva zainteresirane studente da dođu u utorak, 24. siječnja u njihovo sjedište u Zagrebu na besplatno savjetovanje o mogućnostima studiranja u SAD-u i dobivanja pune stipendije za Sveučilište De Pauw u Indiani.

Na besplatnom obrazovnom savjetovanju predstavnik DePauw University-a predstavit će Vera Scholarship, punu stipendiju za četiri godine preddiplomskog studija za kandidate iz Hrvatske. Posjetitelji će imati priliku razgovarati s predstavnikom uglednog američkog sveučilišta DePauw University iz Indiane i saznati sve o prijavi za stipendiju.  Uz predstavljanje programa stipendiranja, obrazovna savjetnica EducationUSA mreže Maja Balen govorit će o sustavu visokog obrazovanja u SAD-u, odgovarati na pitanja o izboru studija, prijavi na američka sveučilišta te o standardiziranim testovima čije je rezultate potrebno priložiti prijavama za studiranje u inozemstvu.

Dodatne informacije o stipendiji i uvjetima natječaj možete naći na sljedećoj poveznici: http://www.stipendije.info/hr/natjecaji/vera_scholarship.