Budi fit mama

Tisuće zaposlenih žena svaki dan mukotrpno održavaju raspored. Rastrgane između posla, kućnih obveza, štede na svojem slobodnom vremenu. Najprije odustaju od vježbanja, potom njege, kozmetike i niz se nastavlja do početka nezadovoljstva.

Sunčana Seletković stoga je osmislila program 'Budi fit mama'. Ideja je bila snimiti 30 minutne treninge za svaku ženu posebno i poslati ih elektroničkom poštom. Možete dakle, vježbati kod kuće, personalizirani program u vrijeme koje vam odgovara, u svojoj sobi, sami, na miru, ali i u društvu partnera i djece.

Treninzi su intenzivni i kratki baš zato da ne gubite previše vremena, a da se rezultati relativno brzo vide. Uz program vježbanja na vašu adresu stiže i nutricionistički plan, razrađen po danima sa svim potrebnim detaljima. Sunčana je organizirala i zatvorenu Facebook grupu za dodatne informacije i međusobno razmjenjivanje iskustva i savjete.

Cijeli je program velika podrška ženama koje nemaju dovoljno vremena da se posvete sebi. No, kako nam je sa smiješkom rekla Edita, jedna od vježbačica, vrijeme za sebe treba krasti i 'ja sam ukrala dovoljno da budem sretna i zadovoljna'. Ona je, samo da znate, majka 4 djece, koja se u trećoj trudnoći udebljala 20 kilograma. Danas, nakon četvrtog djeteta koje je staro 15 mjeseci, izgleda izvrsno, zadovoljno i sretno.

Ako želite postati članicom ove inspirativne  skupine dovoljno je javiti se Sunčani na suncana@budifitmama.hr.