Mel Gibson dobio deveto dijete

Mel Gibson i njegova djevojka Rosalind Ross dobili su prvo zajedničko dijete, sina kojemu su ime nadjenuli Lars Gerard, a poznati redatelj i glumac otac je postao deveti put.

Po pisanju E!Newsa majka i dijete su dobro i svi su oduševljeni prinovom. 'Cijela obitelj je na okupu, a Mel je u sedmom nebu. Majka i dijete stigli su kući. Svi su zdravi i sretni', piše People, koji je prvi prenio vijest.
Dok su očekivali prinovu, obiteljski prijatelj za isti je časopis kazao da se uloga oca Melu jako sviđa: 'Melu je jako drago što će još jedanput postati otac. On i Rosalind jedva čekaju prinovu. Zadnje su mu dvije godine bile najsretnije u životu.'

Mel ima još osmero djece. S bivšom suprugom Robyn Moore ima ih sedmero, a iz veze s Oksanom Grigorjevom ima djevojčicu Lucy kojoj je danas sedam godina.
Za Gibsona je ovo dobro razdoblje. Naime, američka Akademija filmskih umjetnosti i znanosti obznanila je da je njegov film 'Hacksaw Ridge' nominiran za nagradu Oscar u šest kategorija, među kojima su ona za najbolji film i za najbolju režiju.