Studentski oglasnik

Zadranin Marin Škara blagdansku je pauzu iskoristio za osmišljavanje svog jedinstvenog projekta. Naime, zasićen studentskim oglasima na Facebook grupama zagrebačkih studentskih domova, odlučio je pokrenuti web studentski oglasnik. 
Studenti sada na jednom mjestu mogu kupiti ili prodati proizvode koje su inače navikli vidjeti na društvenim mrežama, javlja portal Srednja.hr. Kopačke, med, gitara, vino i štikle, nema što se na domskim grupa ne prodaje i ne uspije prodati sustanarima domova, a u posljednjih nekoliko godina studenti su postali pravi poduzetnici koji unaprijed razrađuju izgled oglasa kao i taktiku prodaje. Kako bi im doskočio u pomoć i pritom smanjio ili do temelja iskorijenio broj takvih oglasa po grupama, student druge godine Kineziologije prije nekoliko dana u rad je pustio svoj Studentski oglasnik. Sve je kaže, dostupno na jednom mjestu, dovoljno je samo odabrati dom u kojem želite izvršiti prodaju ili kupnju.
Marin je na ideju oko pokretanja svog oglasnika došao sam pa je vrijeme blagdanske pauze iskoristio za planiranje cjelokupne strategije kako će stranica izgledati i funkcionirati. Zasad na oglasniku radi sam, a ako će biti potrebe za proširenjem, svakako će potražiti pomoć svih zainteresiranih. Zasad Studentski oglasnik obuhvaća tri doma u Zagrebu; Savu, Šaru i Cvjetno, no pričajući sa svojim kolegama s drugih sveučilišta postoji opcija da svoj projekt proširi i na druge studentske gradove.