900. izdanje HRT-ove radijske emisije 'Dobro došli u klub'

900. izdanje kultne tjedne radijske emisije posvećene elektroničkoj glazbi Dobro došli u klub emitirano je 25. siječnja, na Drugome programu Hrvatskoga radija. Emisija se počela emitirati 1996. godine i tijekom godina postala važan čimbenik u oblikovanju hrvatske klupske scene.

Emisija promiče elektroničku glazbu i klupsku supkulturu te u hrvatski radijski eter donosi novosti svjetske glazbene produkcije. Kroz intervjue i mikseve hrvatskoj su publici dosad predstavljeni mnogobrojni domaći i strani disk-džokeji i producenti, a visoka je razina kvalitete i privlačnost sadržaja okrunjena u studenome prošle godine nagradom Ambasador za najbolju radijsku emisiju. 'Drago mi je da je uz publiku i struka prepoznala kvalitetu emisije Dobro došli u klub. Zahvaljujem publici na glasovanju i stručnome žiriju na odluci o dodjeli prestižne nagrade', rekao je autor emisije Dario Šarović na svečanoj dodjeli nagrada Ambasador, koju je pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture organizirao mrežni portal klubskascena.hr.

Dario Šarović, poznatiji kao DJ Max, legendarni je zagrebački disk-džokej. Tijekom 26 godina rada bio je sudionikom brojnih klupskih manifestacija, od svjetskih prvenstava disk-džokeja do festivala koji su okupili desetke tisuća posjetitelja. Njegovi su nastupi obilježili najpoznatije hrvatske klubove, od Zagreba do Novalje, a ujedno je tri godine zaredom bio i sudionikom festivala Ultra Europe. Stalno ulaganje u glazbu i tehnologije te potraga za savršenim klupskim zvukom često ga izdižu iznad okvira postojećih glazbenih žanrova. Njegovi su nastupi jedinstvena fuzija tonova, koji u savršenoj harmoniji zrače snažnom pozitivnom energijom, pa njegovi nastupi u klubovima, na oduševljenje publike, često traju šest ili više sati.

DJ Max, uz tjedne radijske emisije Dobro došli u klub koje se emitiraju sa srijede na četvrtak od 23.00 do 1.00 na Drugome programu Hrvatskoga radija radi na svojemu novom albumu i priprema europsku turneju.