Snježni vikend za riječke karnevaliste

Prvi riječki karnevalski vikend u veljači ove je godine u znaku - snijega. Iako kiša ne posustaje, snježne radosti organizirane su u središtu Rijeke i na Platku. Osim toga, birat će se princeza i princ Riječkog karnevala.

9. Carnival Snowboard Session bit će održan danas od 13 sati na Gatu Karoline Riječke. Na pistu postavljenu metar od mora preneseno je 150 tona prirodnog snijega, a na njemu će triki i makinacije izvoditi 16 natjecatelja iz regije, među kojima je čak deset onih koji prvi put nastupaju u Rijeci. Prije finala koji počinje u 18:30, od 17 sati bit će održan prvi Carnival Snowboard Session Kids, a svi skupa trebat će podršku publike. Nakon natjecanja dobra zabava nastavlja se u Omladinskom klubu Palach.

U Rijeci uz more karnevalsko snowboard natjecanje

Borderi će biti u središtu Rijeke, a na Platak će poslati maškare koje se vole skijati i sanjkati. Maškarani Platak održat će se bez obzira na vrijeme, a organizatori iz TZ-a Čavle obećali su da dobre zabave neće manjkati.

Sutra će u Tower Centru biti izabrani princeza i princ Riječkog karnevala koji će 18. veljače predvoditi Dječju karnevalsku povorku.

Nakon ludog karnevalskog vikenda skupljenu dobru volju možete podijeliti darujući krv. Tradicionalno, humano lice Riječki karneval dokazuje darivanjem krvi u Domu Crvenog križa na Pećinama u ponedjeljak, 6. veljače, poslijepodne.