Sting u pulskoj Areni nakon 20 godina

Nakon objave njegovog dugoočekivanog pop-rock albuma 57th & 9th te rasprodanih koncerata u Sjevernoj Americi i Europi, Sting ponovno u Hrvatskoj. Večeras je nastupio na jednoj od najljepših koncertnih pozornica - jedinstvenoj pulskoj Areni. srpnja. Jedini je to koncert ove engleske zvijezde u regiji, a u Pulu se vratio nakon punih 20 godina. 

Stingov dvanaesti solo album 57th & 9th prvi je njegov pop-rock projekt u zadnjih deset godina.  Album je krenuo u prodaju 11. studenog 2016. godine te donosi deset pjesama koje predstavljaju Stingovu raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova, počevši od hrapavog prvog singla 'I Can´t Stop Thinking About You', do snažnog i slikovitog stila Road Warrior u pjesmi 'Petrol Head' te himničnog singla '50,000'. Album kojeg je producirao Martin Kierszenbaum, snimljen je u samo nekoliko tjedana sa Stingovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom na gitari i Vinniem Colaiutaom na bubnjevima, ali i bubnjarom Joshom Freeseom (članom bedndova Nine Inch Nails, Guns ´n´ Roses), gitaristom Lyleom Workmanom i pratećim vokalima iz benda The Lost Bandoleros iz San Antonia.
Na turneji 57th & 9th Stingu se pridružio tročlani bend uključujući i njegovog dugogodišnjeg gitarista Dominica Millera, bubnjara Josha Freesea te gitarista Rufusa Millera.

Iz Arene uoči koncerta javila se kolegica Jana Radić: