Turbo fire – težak, zahtjevan i zanimljiv

Rijetko kada vas neki trening zbuni svojom težinom, a opet vam je drago da ste se potrudili i to pobijediti. Jer turbo fire je baš takav trening. Težak, zahtjevan, zanimljiv. Nastao je prema ideji Chaline Jonsko, jedne od najpoznatijih svjetskih trenerica. Osmišljen je kao 21-dnevni trening u kojem se trajanje pojedinih vježbi i stanki striktno poštuje.

Alisa Ramakić, trenerica fitnesa i body-buildinga, licenciju za ovu tehniku dobila je od osnivačice, a Labinjanke su vježbanje prihvatile s veseljem.
Trening je izabrala zbog visokog intenziteta i rezultata koji su vidljivi vrlo brzo. No Alisa je i trenerica kick-boksinga i jedina trenerica u ringovnim disciplinama u Hrvatskoj. Kick boks je sličan turbo fieru, kaže nam Alisa. To joj je bio poticaj da tu metodu pokaže vježbačima.

Vjerujte, teško je. No žene koje smo snimali to rade sa smiješkom. U ovoj dvorani vladaju smijeh i veselje i svi se šale na račun Alisine strogoće. No ona je samo dobra trenerica, a to podrazumijeva nepopustljiv stav kada treba doći do rezultata.


No Alisino je srce zato meko. Aktivna volonterka pomaže ljudima. Ovaj put pokrenula je akciju za Bracka. Taj sedamdesetdevetogodišnjak živio je u posve neprikladnim uvjetima u šumi kod Vodnjana. Njezinim nastojanjima sakupio se novac za kontejner, solarne ćelije i hranu pa će od sada Bracko biti na toplom i sit. Osmijeh na njegovu licu je i Alisin osmijeh.

Dobro srce, dobra volja, snaga, vježbački duh motivirali su nas da kažemo – podržite 'Predator Gym' koji se brine za vaše zdravlje, za sklad uma i tijela. Ako želite podržati Alisu i predatore, nađite njihovu Facebook stranicu ili jednostavno pišite Alisi na ramakic.alisa@gmail.com