U tri dana rasprodane VIP ulaznice za koncert Stinga

Prošlo je manje od tjedan dana od službene potvrde dolaska poznatog engleskog glazbenika i dobitnika nagrade Grammy Stinga na jednu od najljepših hrvatskih pozornica, onu u pulskoj Areni na kojoj će nastupiti 26. srpnja 2017. godine u sklopu svjetske turneje 57th & 9th.

Hrvatski organizator koncerta, tvrtka MPG, potvrdila je da su u samo tri dana rasprodane sve VIP ulaznice, a interes za koncertom izrazito je velik, što potvrđuju i obožavatelji iz čak 24 zemlje svijeta, uključujući SAD, Španjolsku, Njemačku, Nizozemsku, Poljsku i druge, koji su na vrijeme osigurali svoje mjesto na najiščekivanijem ljetnom koncertu.

Organizatori otkrivaju da će kao predgrupa Stingu  nastupiti hrvatski bend. Sretan sam što to u ovom trenutku mogu potvrditi, a o kome se točno radi otkrit ćemo u  narednim danima. izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG.

Turneja 57th& 9th započela je početkom veljače, a slavni glazbenik na njoj predstavlja novi istoimeni album na kojem je pokazao svoju raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova. Na turneji će mu se pridružiti i tročlani bend uključujući i njegovog dugogodišnjeg gitarista Dominica Millera, bubnjara Josha Freesea te gitarista Rufusa Millera.