DanceStar World Tour u Zagrebu

Globalni plesni fenomen DanceStar World Tour koji okuplja na tisuće plesača iz cijelog svijeta stiže u Zagreb od petka 3. do nedjelje 5. ožujka.

Plesna senzacija DanceStar zarazila je cijeli svijet, a uz brojne zemlje Hrvatska će i ove godine imati čast biti domaćin kvalifikacijskog turnira za veliko finale DanceStar World Dance Masters koji će se jubilarno 10. godinu održati u Poreču, te ujedno i otvoriti sezonu na obali sa najvećim plesnim fenomenom koji svake godine privuče više tisuća plesača iz cijelog svijeta.


DanceStar Croatia dio je najvećeg plesnog spektakla na svijetu koji plesačima i plesnim školama omogućuje prezentaciju koreografija koje su pripremali za natjecanje pred poznatim sucima, plesnim pedagozima, a ove godine u Zagreb nam dolaze : Almira Osmanović, Bill Hoatling, Jose De La Cruz, Sonja Piksering, Elvis "El Rock" Hodžić, Željko Božić i Matic Zadravec.

Samo najbolji plesači sa DanceStar World Toura 2017 imat će priliku nastupiti te pokazati svoj talent i vještinu ovog svibnja na DanceStar finalu u Poreču. Prošle godine u svom najvećem izdanju do sada DanceStar je okupio 5000 plesača iz cijelog svijeta. Uz vrhunsku produkciju i sudjelovanje najboljih plesnih timova iz čak 27 zemalja i impresivan sudački tim, između ostalih Justin Conte koji je radio s Paulom Abdul, Miley Cyrus i Jordin Sparks; naša  primabalerina Almira Osmanović; Igor Barberić; Leonard Jakovina; Ellen Wawrzyniak i Paul Modjadji, Dance Star je podigao i veliku medijsku prašinu. Mnoga estradna imena bila su gosti Dance Stara, a sam show vinuo je na svjetske pozornice svoje sudionike od koji neki plešu sa najvećim svjetskim glazbenim imenima. U Zagrebu se očekuje oko 2000  natjecatelja od kojih će samo najbolji imati šansu pokazati što znaju na velikom finalu u svibnju.