Kampanja #beMyfriend širi se i globalno, videospot pregledan više od 200 000 puta

Jučer je i službeno  na Drugom programu Hrvatskog radija održano prvo predstavljanje eurovizijske pjesme My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije.

Predstavljena eurovizijska pjesma My friend Jacquesa Houdeka

Pjesma se već pjevuši i komentira na društvenim mrežama, a videospot koji je režirao Darijo Lepoglavac od jučer pogledan više od 200 000 puta te je tako svrstan u elitnu kategoriju kao broj jedan među videoisječcima na YouTubeu.Nastavlja se i promidžbena kampanja #beMyfriend koja je sjajno prihvaćena, a širi se i na svjetskoj razini.

Fotografije stižu iz cijeloga svijeta, javljaju se obožavatelji s Tajlanda, iz Kolumbije i Italije, a na najodvažniji se potez odlučio obožavatelj Carl Allen iz engleskoga grada Crawleyja, koji je naslov kampanje odlučio tetovirati na svoje tijelo istaknuvši da je oduševljen idejom širenja prijateljstva i zajedništva među ljudima te da se nakon teškoga životnoga razdoblja odlučio za novi početak, a #beMyfriend bit će mu poticaj i zvijezda vodilja.

Jacques Houdek jutros je gostovao u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, a kampanji #beMyFriend pridružili su se i Davor Meštrović i Karmela Vukov-Colić fotografirajući se s našim predstavnikom.