15 godina ljubavi za radost djece u Baranji

Humanitarni koncert Ane Rucner '15 godina ljubavi za radost djece u Baranji' održat će se 19.03. u zagrebačkom i 23.03. u osječkom HNK. Ana će na kocertu predstaviti svoje najizvođenije skladbe, koje su obilježile njezin dosadašnji rad, no i potpuno novi glazbeni pravac kojim će uskoro zakoračiti.

U prvom dijelu zagrebačkog koncerta Ana će predstaviti svoje najveće uspješnice te ugostiti Gorana Karana, Danijelu Pintarić, nagrađivanu solisticu kazališta Komedija te akademskog glazbenika, Ivana Jelića, dok će joj u Osijeku podršku pružiti HKUD Osijek 1862. uz popularni drmeš. Drugi dio je rezerviran za atraktivan novi program romske glazbe, kojeg će hrvatska čelistica premijerno izvesti na koncertima uz vokalni ansambl Arije, sjajne pjevačice koje su pjevale u Ladaricama. Za glazbenu pratnju na koncertima zadužen je Filip Gjud (koji uz Anu potpisuje aranžmane) sa svojim bendom, gudačima i trubačima.

Prihod s ovih humanitarnih koncerata, koje organizira Ana Rucner i Rotary klub Zagreb Maksimir, čija je Ana aktivna članica, darivat će se udruzi Baranjski leptirići za nabavku medicinskih pomagala, udruzi Prijatelji sv. Martina za pomoć ugroženim obiteljima i dječjem vrtiću Radost iz Darde te društvenom domu u Popovcu za izgradnju dječjeg igrališta.