'Naša bila štorija' - promocija albuma u Splitu

S nestrpljenjem se iščekuje mjuzikl 'Naša bila štorija'. No prije premijere, publika već ima prilike uživati u pjesmama, ali i spotovima koji su snimljeni. U Muzeju Grada Splita 14. ožujka održat će se promocija albuma na kojem je 17 pjesama.
Stihove i glazbu svih pjesama potpisuju Nenad Ninčević i Goran Karan, za aranžman je zaslužan Nenad Šiškov. Među njima su i 'Šta je svit', 'Manta me jubav' te 'Štorija'.


Koncertna promocija mjuzikla počinje u Splitu, 21. travnja na Severinin rođendan u dvorani Gripe. Zagrebačka je u Ciboni 11. svibnja. Riječ je o splitskoj priči koja se vraća u sedamdesete godine prošlog stoljeća, a prati ljubavnu priču mlade Ane koju glumi Severina i Duje (Goran Karan), igrača Hajduka, čiji se roditelji protive toj vezi jer su im obitelji u zavadi još od rata. Uz Severinu i Gorana Karana u mjuziklu, koji će premijeru doživjeti ove jeseni, gledat ćemo i niz drugih poznatih lica. Danijela Martinović glumi Aninu prijateljicu Bjondu, Giuliano je Linc, Dujin najbolji prijatelj, Tedi Spalato igra barba Luku, koji je dobri duh grada, a tenor Stefan Kokošov Anin je otac. Tu su još i Arijana Čulina i Snježana Sinovčić Šiškov.