Mejaši idu na turneju po Australiji

Snovi su im se ostvarili doslovno preko noći. Veže ih  prijateljstvo, ljubav prema tamburi i glazbi. Tamburi su dodali bubnjeve, kontru zamijenili elektro-akustičnom gitarom, a tamburaški bas sa bass gitarom. Oni su Mejaši.
Popularni hrvatski sastav 'Mejaši' u kratkom vremenu pokupili su nevjerojatnu slavu. Izdali su hit - Zorica i njihov život se preko noći promijenio. Nakon što su 2013. godine na krilima uspjeha ultimativnog hita 'Zorica' objavili album 'Bolji nego ikad' sa 7 pjesama, prošle su godine izdali prvi dugosvirajući album 'Sexy ritam' s 15 pjesama, uključujući sve hitove -  Zorica, Kako da te zaboravim, Noćima, danima, Sexy ritam, Kažu da te ženim, Zavela me Ana, 5-6 piva i ostale…

Njihov novi singl je 'Kažu da te ženim'. Spot je snimljen u Varaždinu i bližoj okolici. Ideju spota kao i režiju, scenarij i montažu potpisuje Marko Zeljković. Glavnu ulogu sumnjičavog i vrlo zahtjevnog oca buduće nevjeste u spotu tumači Denis Dumančić, koji je također i koautor stihova. Glazbu potpisuje Nikola Bosilj, za tekst su zaslužni Nikola Bosilj, Branimir Mihaljević, Denis Dumančić i Edo Drakulić, dok su se u aranžmanu udružili Nikola Bosilj i Branimir Mihaljević. Ovu su pjesmu izveli i emisiji Dobro jutro, Hrvatska te najavili nove projekte.


Za njihove zarazne melodije zaslužni su provjereni suradnici Denis Dumančić, Branimir Mihaljević i Fayo, uz Antoniju Šolu, Željka Barbu i članove benda Edu Drakulića te Nikolu Bosilja kojemu je povjerena i izrada zanimljivog likovnog oblikovanja albuma. Mejaši, zvani još i 'tamburaši u starkama' osvojili su publiku svih uzrasta. Njihova popularnost proširila se izban granica Lijepe naše. A svoje najveće hitove pjevat će na turneji. 'Drmeš-punk Australian tour 2017'. Mjesec dana, od 18. travnja do 15. svibnja, tamburaši će žariti i paliti Australijom.