Emma Watson podiže tužbu zbog ukradenih fotografija

Emma Watson, zvijezda filma 'Ljepotica i zvijer' planira podići tužbu zbog krađe njezinih fotografija s mreže, a njezini su predstavnici za tisak opovrgnuli navode da je riječ o aktovima. 

Fotografije koja je Emma snimila sa stilistom prije nekoliko godina ukradene su. Ne radi se o fotografijama nage glumice. Odvjetnici su dobili upute i dalje nećemo komentirati, rekao je u izjavi za Variety njezin predstavnik za odnose s javnošću. Društvene mreže i blogovi tvrdili su da su fotografije nage Watson bile postavljene ovaj tjedan na neimenovanoj mreži za podjelu dokumenata.

Watson (26), koja se proslavila kao dječja zvijezda u ulozi Hermione Granger u sagi o 'Harry Potteru', tako se našla u središtu zanimanja društvenih mreža zbog fotografija snimljenih za časopis Vanity Fair, među kojima je i jedna na kojoj su glumičine grudi obnažene.

Kako je Watson i ambasdorica dobre volje za ženska pitanja i jednakost, kritičari su je nazvali licemjernom optužujući je za izdaju feminističkih ideala. Waston je odgovorila da je feminizam pitanje izbora. Radi se o slobodi,  o oslobađanju, o jednakosti. Ne vidim što moje grudi imaju s time, rekla je za Reuters.