Savjeti doktorice sreće za sretnijim životom

U povodu Svjetskog dana sreće, u emisiji Dobro jutro, Hrvatska gostovala je jedina hrvatska doktorica sreće doc.dr.sc. Anita Freimann, koja je doktorirala na izračunavanju indeksa sreće.

Svi želimo biti sretni, ali u brzini života često zaboravljamo kako sreća nije odredište, nego stanje koje se nalazi izvan zone komfora. Živimo život ne propitujući svoje misli, riječi i djela praveći se da ne možemo utjecati na kvalitetu i tijek svoga života. A negdje duboko u sebi znamo da je istina suprotna: svi smo tvorci svoje sreće.

Knjiga 'Hrabrost na putu sreće' dr. sc. Anite Freimann ohrabrit će vas u stvaranju sretnoga života. U 12 izazova koji se bave umom, duhom i tijelom navest će vas da razmislite o svome životu, o tome kamo idete i kako želite živjeti. Mini-izazovi pomoći će vam suočiti se sa strahom, proširiti vidike, tj. pripremiti vas za napuštanje zone komfora u kojoj živite svoj uobičajeni život i krećete se davno uhodanim stazama.

Prepričavajući svoje životno iskustvo, doktorica sreće pokazat će vam da je moguće živjeti sretno, zadovoljno i u sadašnjem trenutku. Knjiga će vas svakom stranicom navesti na razmišljanje, propitivanje svega do sada naučenog, proširivanje kruga spoznaje i postavljanje pravih pitanja. Interaktivna osobitost knjige koja se ogleda u više od 200 inspirirajućih izvora (lako dostupnih s pomoću QR kodova) neće vam dopustiti ostaviti ju na polici, nego vas motivirati da ju učinite aktivnim suputnikom na svome putu sreće.

Jeste li spremni preuzeti odgovornost za svoj život i dovoljno hrabri za sreću?