Bradley Cooper i Lady Gaga u remakeu filma 'Zvijezda je rođena'

Američki glumac Bradley Cooper i pjevačica Lady Gaga glumit će u najnovijem remakeu filma 'Zvijezda je rođena', piše Variety. U prvoj verziji filma iz 1937., glumili su Janet Gaynor i Fredric March.

Cooperu će ovo biti i redateljski debi. Okušat će se u dugometražnoj adaptaciji filma iz 1954. s Judy Garland i Jamesom Masonom u glavnim ulogama u čijem su remakeu 1976. glumili Chriss Christopherson i Barbra Streisand. Lady Gagi ovo će biti prva značajnija filmska uloga.

Priča je fokusirana na život velike filmske zvijezde koja tamni i mlade talentirane glumice koja započinje s njim živjeti. On joj pomaže da postane zvijezda, postupno se zbližavaju i vjenčaju, no zbog problema s vlastitom karijerom, glavni lik se odaje piću. Režiju za film iz 1954. potpisao je slavni George Cukor.

Remake filma je isprva trebao režirati Clint Eastwood, koji se godinama pokušavao dogovoriti s Cooperom u pogledu uloge glavnog glumca, no na kraju je odustao, savjetovavši Cooperu da se sam okuša u ulozi redatelja.