Penelope Cruz u serijalu o ubojstvu Giannija Versacea

Španjolska glumica Penelope Cruz utjelovit će Donatellu Versace, sestru Giannija Versacea u tv-serijalu o ubojstvu slavnoga talijanskog modnog kreatora, izvijestila je produkcijska kuća FOX.

U serijalu 'Versace: Američka kriminalistička priča, strastvenoj će brineti, 2009. nagrađenoj Oscarom za film 'Vicky Cristina Barcelona' partner biti venezuelski seks-simbol Edgar Ramirez. On će utjeloviti utemeljitelja modnog carstva Versace, ubijenog usred dana na stepenicama njegove raskošne vile u Miami Beachu u srpnju 1997. u dobi od 50 godina. Ubojicu modnog kreatora glumit će zvijezda serije 'Glee' Darren Criss.

Serijal 'Versace: Američka kriminalistička priča', nastao je kao adaptacija knjige novinarke Vanity Faira, Maureen Orth, a snimanje će početi u travnju.

Riječ je o trećoj sezoni 'Američke kriminalističke priče'. FOX-ova hit serija iz prošle godine. 'Američka kriminalistička priča: Narod protiv O.J. Simpsona', pomela je konkurenciju osvojivši pet nagrada Emmy, uključujući i nagrade za najbolje glumce.

Producenti su najavili snimanje četvrte sezone serijala koji će se fokusirati na aferu američkog predsjednika Billa Clintona s Monicom Lewinsky