Trening - škola sigurne vožnje s motociklom u Čepinu

Služba za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave osječko-baranjske uz nazočnost instruktora s Policijske akademije u zračnoj luci „Čepin“ organizira trening - školu sigurne vožnje s motociklom.

Nakon provođenja treninga sigurne vožnje predviđeno i natjecanje u spretnosti vožnje motociklima na poligonu, a nakon natjecanja i defile ulicama Grada Osijeka. Na navedenom treningu i natjecanju te defileu bit će i predstavnici moto klubova s područja Policijske uprave osječko - baranjske kao i policijski službenici susjednih policijskih uprava.

Na navedenom treningu i natjecanju te defileu biti će i predstavnici moto klubova s područja Policijske uprave osječko – baranjske kao i policijski službenici susjednih policijskih uprava.

U emisiji Dobro jutro, Hrvatska projekt su predstavili Željko Biloš iz PU Osječko-baranjske, Zdravko Bošnjak, predsjednik Moto kluba "Osijek", navećeg i najstarijeg moto kluba na Balkanu s 85 aktivnih članova te Matej Hedl iz MK "Osijek". Podsjetili su na opasnost vožnje nakon duže zimske stanke, nužnost provjere opreme, nošenja kacige koja glavu čuva...