Paul McCartney na novom albumu surađuje s Adelinim producentom

Nekadašnji član Beatlesa Paul McCartney je u intervjuu za BBC Radio 6 Music otkrio da na najnovijem albumu radi s Gregom Kurstinom, producentom s kojim je na velikom hitu 'Hello' surađivala britanska pjevačica Adele.

McCartney se pohvalio da je usred novog projekta, odnosno novog albuma, prvog nakon 2013. Dodao je da na njemu surađuje s američkim producentom Gregom Kurstinom, koautorom balade 'Hello' koja je Adele donijela planetaran uspjeh. Producent je surađivao i s australskom pjevačicom Sijom te s ikonom alternativnog rocka Beckom. Pretpostavljam da o Gregu mislite sve najgore, no on je genijalan momak', rekao je McCartney u intervjuu za britanski radio.

Kazao je i da u 74. godinni života više ne brine o dojmu koji će ostaviti na javnost, osobito nakon smrti glazbenih legendi poput Davida Bowieja ili Princea.

McCartney je u intervjuu odao počast i nedavno preminulom Chucku Berryju, pioniru rock'n'rolla. Njegov stil sviranja na gitari uvelike se kopirao..., imao je ogroman utjecaj. Za mene su riječi njegovih pjesama poput američke poezije.
U klasiku 'Come Together' Beatlesima je velika inspiracija bila Berryjeva pjesma 'You Can't Catch Me', što je svojedobno potaknulo i razmirice s Chuckovom diskografskom kućom .