Josipa Lisac 50 godina karijere slavi u Americi


Nakon dugog niza godina Josipa Lisac održat će krajem rujna kratku turneju po SAD-u i Kanadi. Chicago, New York i Toronto tri su stanice na sjevernoameričkom kontinentu koje će posjetiti naša najveća glazbena umjetnica.

Čikaški Thalia Hall ugostit će je 26. rujna, njujorški El Museo Del Barrio dva dana kasnije, a turneja će završiti u St. Lawrence Center For Arts u Torontu u subotu, 30. rujna.

U sjajnim koncertnim dvorana Josipa će publiku provesti kroz 50 godina svoje karijere i sve najznačajnije trenutke svoje bogate diskografije Iako su ulaznice u prodaji svega nekoliko dana, koncert u Torontu gotovo je rasprodan pa je za očekivati da ne bude u ponudi punih 5 mjeseci uoči koncerta.


Josipa se tijekom cijele 2017. nalazi na turneji kojom obilježava 50 godina karijera, a prva tri koncerta (Beograd, Sarajevo i Novi sad) bila su rasprodana tjednima uoči održavanja. Diva naše scene je i dalje diskofrafski i studijski aktivna, a njezina aktualna suradnja je s fantastičnim jazz bandom Chui na zajedničkom singlu “Tebi putujem”.