I Dinamovci igraju za pomoć malenoj Ivoni

Dinamovi veterani i zagorski političari odigrat će sutra u zabočkoj dvorani humanitarnu nogometnu utakmicu.  Novac od prodaje ulaznica prikuplja se za neurorehabilitaciju malene Ivone Knezić koja boluje od cerebralne paralize.

Ivona Knezić propuzala je - velika je to vijest za obitelj šestogodišnjakinje oboljele od paralize koja dosad nije mogla bez kolica.  Već dva tjedna u Dubrovniku marljivo vježba. Obitelj velike nade polaže u rehabilitaciju lokomatom - koji bi joj mogao pomoći da prohoda.

'To je robotski uređaj koji ima funkciju vraćanja hoda, kod nas je dva tjedna, već se vide veliki napreci, a očekuje se da će kod nas biti 10-12 tjedana, objašnjava Ivona Popović, glavna fizioterapeutkinja Poliklinike Glavić.

Za terapiju i smještaj obitelj treba najmanje 80 000 kuna. Klanjčani su već pokazali veliko srce organizacijom humanitarnog koncerta, a humanitarna utakmica priprema se u Zaboku. Ulaznica stoji samo 20 kuna, a može pripomoći da malena Ivona najesen ušeta u prvi razred svoje škole.