'PsihoFest' na Filozofskom fakultetu u Zagrebu

Sutra će se na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u organizaciji Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, od 10.30 - 19h, održati četvrti po redu PsihoFest (održava se svake druge godine od 2011.).

To je manifestacija kojoj je cilj na pristupačan način široj javnosti približiti dostignuća znanstvene psihologije. Kroz brojne radionice, predavanja, prezentacije i eksperimente demonstrirat će se dio ovog fascinantnog znanstvenog područja. Profesori, asistenti i studenti Odsjeka za psihologiju po četvrti su put pripremili bogat program koji pokriva širok raspon tema iz svih područja psihologije - o čovjekovom doživljavaju i ponašanju, kao i korisne savjete za svakodnevni i profesionalni život te poboljšanje kvalitete života što većeg broja ljudi.
Manifestacija je besplatna te namijenjena široj javnosti (učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima, odraslima...), dakle svima koje zanima što tjera ljude da razmišljaju, da se osjećaju i da se ponašaju na određeni način.

U pojedinim točkama mogu sudjelovati i djeca, čime se psihologija nastoji približiti svim dobnim uzrastima.