Vježbe za cijelo tijelo

Labin je veoma aktivno mjesto. Labinjanke rado odlaze na vježbanje, a imaju i izbora. Ipak pokazala se potreba za treningom koji bi bio namijenjen onima koji nisu u osobitoj tjelesnoj formi i ne mogu svoju aktivnost započeti zahtjevnim funkcionalnim ili kružnim treninzima. Zato je trenerica Ana Feldvari osmislila trening za cijelo tijelo ili Total body workout.

Ana je atletska trenerica i sutkinja pa se njezin dosadašnji rad vezivao uz drugačije načine vježbanja, no dugogodišnje iskustvo Ani je pomoglo da osmisli zanimljiv trening. A on traje 55 minuta i prvi je dio posvećen zagrijavanju mišića za vježbe snage koje slijede. Svaki je put taj srednji dio drugačiji. Dodaju se rekviziti, klupice, bučice, gume. Kraj sata posvećen je temeljitom istezanju jer nakon teških vježbi tijelu treba baš to.


I još je nešto zgodno u Aninom treningu, pravo na stanku. Nakon serije teških vježbi – stanka, gutljaj vode, malo smijeha! I onda još teže vježbe. No dobre volje ne nedostaje! Tu se smije, zajedno se ispijaju kave, druži se.

I to je važno za dobar osjećaj koji svi spominju kada govore o ovom treningu.