Teme su različite, pozdrav ostaje isti

Ususret 25. obljetnici Dobrog jutra, i splitska se ekipa prisjetila početaka, tema i sugovornika koji su obilježili 25 godina ranojutranjeg ustajanja u gradu pod Marjanom. Priču je pripremila Regina Zubanović.

'Dobro jutro iz Splita, Dobro jutro iz Splita, Dobro jutro iz Splita'…i tako već 25 godina. Pozdrav je isti!. Samo se mijenjaju reporteri, a i tehnika. Danas smo s vama u pravom trenutnu, na pravom mjestu, izravno. Lijepo se sjetiti kako je bilo nekada. 'Sjećam se vremena kad sam se počela javljati 1992. na samim počecima. Iako je bilo ratno doba najdraža su mi javljanja bila upravo u Dobro jutro, Hrvatska jer su bila ležerna i opuštena. Onda je i cijela ekipa bila isto tako nopuštena unatoč okruženju oko nas', prisjeća se Marija Dujmić.

Vrijeme prolazi, ljubav splitske redakcije prema emisiji Dobro jutro Hrvatska ostaje. Nešto radimo iz obaveze, ali Dobro jutro uvijek iz gušta. Teme biramo srcem. Nekad ležernije, nekad ozbiljnije, ali nastojimo uvijek najzanimljivije. S lijepim danim je lakše. Ali zimi se ustaje u cik zore, po buri, mraku i hladnoći, No, ništa nije problem, za naše gledatelje. Uz Dobro jutro, i dan je bolji.