Neno Belan svira Đavole u Splitu za njihov 30. rođendan

Prošlo je 30 godina otkako su se prvi puta čuli taktovi legendarne pjesme ''Stojin` na kantunu'' Neno Belan sa svojim Splićanima proslavit će ovu obljetnicu, ekskluzivnim koncertom - Neno Belan svira Đavole u subotu 22. travnja u dvorani Male Gripe. Riječ je o posebnom koncertnom programu u kojem jedan od najpoznatijih i najproduktivnijih hrvatskih kantautora svira hitove i uspješnice svog prvog benda, nezaboravnih splitskih Đavola.

 Fiumensi će za potrebe ovakvog posebnog koncerta postati Đavoli iz osamdesetih, a zajedno s publikom otputovat će u glazbene vode šezdesetih. U dvosatnom nastupu publika će moći uživati u najvećim hitovima grupe Đavoli: Pričaj mi o ljubavi, Dugo toplo ljeto, Stojim na kantunu, Ja volim je, Bambina, Dok tebe ljubim, Nebo vraća osmjehe i mnogim drugim.

Sviraju: Neno Belan (gitara i lead vocal), Olja Dešić (bas gitara i back vokal), Vedran Križan (klavijature i back vokal), Leo Rumora (bubnjevi i back vokal), te posebni gost – Jakša Kriletić Jordes na saksofonu. Odjeveni u crna odijela u stilu mode šezdesetih, koristeći originalne instrumente iz osamdesetih (klavijature) i šezdesetih (gitara, bas), odvest će publiku na specifično glazbeno putovanje, prepuno nježnih i sentimentalnih balada ali i čvrstih rokerski brzih ritmova koji će rasplesati publiku.

Cijena ulaznice za parter iznosi 80 kuna, a za tribine 100 kuna, a kupnjim ulaznice u Croatia Recordsu na Pjaci ostvarujete popust na dvostruko izdanje Đavola – Live in StudioM+Bonus: Kulušić Live.