Predstava 'Dame biraju' posljednji put ove sezone u Vidri

Nagrađivana sarajevska hit predstava ‘Dame biraju’ posljednji putove sezone gostuje u kazalištu Vidra ove nedjelje u 20 sati.  Predstava je rađena po filmu 'Full Monty' (Skidaj se do kraja) i zaludila je cijelu Hrvatsku jer u kojem god gradu se prikazuje, rasprodana je. Sva prethodna prikazivanja u Vidri su također bila rasprodana.

Sjajna glumačka trupa, koju čine najperspektivniji bosanskohercegovački glumci, već su postali pravi miljenici hrvatske publike, ali i publike širom regije. O tome svjedoči i 100 izvođenja ovog kazališnog komada s kojim su obišli 43 grada u nepune dvije godine, a predstavu je pogledalo preko 40.000 ljudi.

Ova komedija s ozbiljnom tematikom, govori o petorici mladića koji pokušavaju riješiti svoje egzistencijalne probleme kroz posao stripera u noćnom klubu. Predstava publiku vodi kroz uzbudljive scene, u kojima muškarci otvoreno govore o svojim strahovima i neispunjenim očekivanjima, ali na način koji na koncu atmosferu dovodi do usijanja. Ono što posebno mami uzdahe i golica maštu su originalno osmišljenje plesne točke, a vrhunac predstave je striptiz u kojem momci skidaju sve sa sebe! Ovaj poseban začin u publiku dovodi pretežno žene, iako je predstava idealna za oba spola.

Uloge u predstavi ostvaruju Nancy Abdel Sakhi, Davor Sabo, Adnan Goro, Sanjin Arnautović, Emir Fejzić, Enes Salković i Dalibor Brkić. Scenografiju i kostimografiju potpisuje Lejla Hodžić, a asistentica režije je Amra Mehić.  Predstavu je režirao Admir Glamočak u produkciji Altteatra. Ulaznice po cijeni od 80 kuna mogu se nabaviti na blagajni Vidre i preko interneta na www.ulaznice.hr .