Zavirite u redakciju Dobrog jutra

Od početka emitiranja Dobrog jutraredakcija emisije nalazi se u istom prostoru, na drugom katu HRT-a na Prisavlju. U njoj su nekada novinari svoje tekstove stvarali na pisaćim strojevima, koje su poslije zamijenila računala, a jedan đir po redakciji Dobrog jutra napravio je naš Vinko. Evo što je sve zabilježio u reportaži.

Kako bi vaša omiljena jutarnja emisija stigla u vaše domove, brine se brojna ekipa, a u našoj redakciji uvijek vam je veselo i zabavno. Lošem raspoloženju mjesta nema jer naša je misija da svakom gledatelju izmamimo osmijeh - od onih najstarijih do onih najmlađih.

To je emisija koja 25 godina postoji. I koja ima jednu sigurnu šprancu. Ako vi ujutro gledatelju date vijesti, vremensku prognozu, sportski pregled, i u nastavku mnoštvo sadržaja - socijalnih, društvenih, političkih, zabavnih, to je sigurno formula koja je nepobjediva. I mi smo na Hrvatskoj televiziji svi zajedno tko god je bio u projektu, s tim projektom uspjeli jer dosada nijedna konkurentska televizija se nije usudila napraviti tako nešto jer to je jako zahtjevno, kazala je voditeljica projekta Ana Milić.Vaši optimistični „dobrojutrići" puni su ideja i novih priča za još 25 godina i više, stoga upoznajte ih bolje...