Na Zlatnome otoku sve miriše na šparoge i šurlice

Turistička mjesta na Kvarneru spremna su za prve ovosezonske goste. Smještajni kapaciteti su spremni i uglavnom otvoreni, a kako bi se dodatno obogatila ponuda, na otoku Krku pokrenuli su zanimljiv cjelogodišnji gastro projekt Krk food fest. Za početak na Zlatnome otoku sve miriše na šparoge i šurlice.
 
Osim uživanja u prirodnim ljepotama, brojnim šetnicama i biciklističkim stazama te lijepom vremenu, prvi ovosezonski gosti mogu otkrivati i gastro okuse Zlatnog otoka. I to u sklopu projekta Krk food fest koji je okupio sve otočne turističke zajednice i ugostitelje. Uz zajedničke ideje gostima su ponudili dvije autohtone namirnice - divlje šparoge i nadaleko poznate šurlice.
Nakon šparoga i šurlica, krčka gastro priča ne staje. Već se nastavlja i to uz dva nova okusa - ona otočne janjetine i zlatnoga krčkog sira. Jer kako kažu na otoku - ljubav