Zadar Outdoor Festival

Večeras je u Arsenalu počeo Zadar Outdoor festival. Riječ je o premijernom izdanju sportske manifestacije, koja u jedinstvenoj priči spaja sport i turizam, kroz raznolik program namijenjen Zadranima i njihovim gostima. Festival će trajati do nedjelje, 30. travnja.

Osim već najavljenih sportskih disciplina natjecateljskog karaktera, na ulicama Zadra građani mogu isprobati i testirati svoje vještine kretanja u prirodnom okruženju, kroz radionice parkour-a i slackline-a, opustiti se i razgibati kroz vježbe joge, okušati se u veslanju na dasci.

Inspirativne, zanimljive priče zainteresiranima će ispričati zaljubljenici u sport i prirodu, stručnjaci u svojim područjima djelovanja, od nutricionizma do najzahtjevnijih triatlonskih natjecanja u svijetu.

Predstavnici Hrvatske gorske službe spašavanja, svoja će znanja i iskustva s terena pokazati u četvrtak u 17:30 u Arsenalu. Sva predavanja su besplatna i svi su dobrodošli.

Okuse regije, od petka do nedjelje, prenijet će lokalni OPG-ovi, koji će izlagati od 10 do 21 na prostoru ispred Arheološkog muzeja.

Svaki trud i uspjeh, nagradit će se zabavom svaku večer, tijekom trajanja festivala, kada će biti dodijeljene nagrade najuspješnijima.