Deseti susret klapa 'Pismo moja'

U Gradskoj kino dvorani u Imotskom u 20 sati svi ljubitelji klapske pjesme proslavit će jubilarni 10. Susret klapa Pismo moja Imotski. Nastupit će osam klapa među kojima i najpoznatija klapska imena hrvatske glazbene scene.

Nastupaju muške klape: Sv. Mihovil iz Prološca, Bratovština Sv. Stjepana iz Gorice i Sovića, Pasika iz Kostanja, Kaše iz Dubrovnika te ženske klape: Kurjože iz Podstrane, Rećina iz Šibenika i klapa Neviste iz Imotskog.

Posebni gosti ovogodišnjeg susreta klapa višestruko je nagrađivana klapa Cambi iz Splita, nezaobilazno klapsko ime hrvatske glazbene scene.

Osim tradicionalnih klapskih napjeva i klapskih obrada velikih hitova, svi posjetitelji ove klapske svečanosti imat će se priliku upoznati sa stvaralaštvom dvojice istaknutih Imoćana - Pere Picukarića i Vlade Vicića, autora velikih klapskih i popularnih hitova, čijim su se pjesmama proslavila mnoga estradna imena od Mate Miše Kovača, Mladena Grdovića, Mila Hrnića, Tereze Kesovije, klapa Šibenik, Bonaca, Nostalgija i mnogih drugih.

Ulaz je besplatan.