Vježbom do mekog pokreta, čvrstih mišića i samopouzdanja

Ako ste ikada pomislili 'ja to ne mogu', vježbanje fluid balancea će tu misao pretvoriti u 'ja to mogu'. Sustav vježbanja skup je iskustava voditelja Nikole Oreškovića koji je sve svoje znanje iz sporta, plesa, akrobatike, kaskaderstva pretočio u fluid balance.

Pa ako želite istraživati različite načine izražavanja kroz ovaj jedinstveni trening vrlo brzo ćete osjetiti razliku u tijelu i umu. Jer vaš će se fokus izoštriti, tijelo će postati fleksibilnije i postat ćete svjesniji tijela i prostora ma koliko ste do sada mislili da ste toga svjesni. Profesionalnim plesačima ovo će biti nadogradnja, sportašima će pomoći u fokusiranju na određeni sportski zahtjev, a rekreativcima će donijeti mekoću pokreta i čvrste mišiće. No najviše od svega – samopouzdanje.

Treninzi su namijenjeni svima. Vježba se u malim skupinama pa je pristup individualan i to daje sigurnost vježbačima. Primjeren je i djeci koja zbog svoje neopterećenosti i fleksibilnosti postižu izvrsne rezultate. Kreativnost na ovom satu nema granica.