Jinxi predstavljaju novi studijski album 'Pogrebi&pomiriši'

Nakon sedam godina diskografske stanke, popularni glazbeni sastav Jinx završio je snimanje novog studijskog albuma 'Pogrebi & pomiriši'. Prva prilika da se novi album koncertno predstavi i posluša uživo bit će u petak 5. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Novi album, koji dolazi sedam godina nakon posljednjeg albuma 'Diksilend' iz 2010., najavljen je kao mješavina soula, rock'n'rolla i mjuzikla, a Jinxi će ga u Tvornici predstaviti uz prošireni bend i goste, te će uz nove pjesme izvesti i najveće hitove iz dosadašnje karijere. Jinxima će se, među ostalima, na pozornici pridružiti Davor Gobac iz Psihomodo Popa, koji će s Yayom izvesti singl 'Maradona', koji je uz singl 'Jesmo li dobro?' već osvojio eter, stoji u najavi.

Album je objavljen pod etiketom Dallas Recordsa, a za konačni miks većine pjesama bio je zadužen britanski producent Mark Saunders. Od 28. travnja ekskluzivno je dostupan za slušanje na Deezeru, a najveći fanovi svoje će prve primjerke albuma moći kupiti ekskluzivno na koncertu u Tvornici.