Pasionirani ljubitelj radija iz zagrebačke Dubrave

Duško Cvetojević Didi iz zagrebačke Dubrave pasionirani je ljubitelj radija, a na svom tavanu ima više od stotinu starih radio uređaja. Vrata svog doma otvorio je ekipi emisije Dobro jutro, Hrvatska.

Dobar glas daleko se čuje, a s ovih starih radio uređaja Duško Cvetojević Didi, čuje glasove i glazbu iz nekoliko zemalja. Njegov je tavan pravo malo blago za sve ljubitelje starina. Ima tu svega - od gramofonskih ploča i magnetofona, a najviše je radijskih aparata, svih oblika i veličina. Duškovi radio uređaji itekako su u funkciji i rade kao da su netom proizvedeni. 

Duško ne krije da je zaljubljenik u stara vremena kada su čarobne drvene kutije bile najutjecajniji medij. Otkad zna za sebe imao je dodir s glazbom. U mladosti je radio kao DJ, organizirao je brucošijade, a bio je i tehničar tada popularne grupe Drugi način

Radio je topao, pristupačan i brz. Upravo zbog te njegove ljepote mnogima je i u današnje vrijeme jedan od najdražih medija, dok mu se neki drugi s daškom nostalgije uvijek rado vraćaju.