Hladno pivo predstavlja novi singl 'Reno 4'

Opatija je otvaranjem najvećeg kluba na Kvarneru, u sklopu novoizgrađenoga kulturno-turističkog Centra Gervais, pokazala da mjesta za kvalitetan noćni život itekako ima i izvan sezone. Večeras će u Klubu Gervais nastupiti jedan od najpopularnijih hrvatskih rock-bendova Hladno pivo.

Legendarni punk-rockeri iz zagrebačkih Gajnica uskoro slave 30 godina postojanja, a osim što su svojim brojnim hitovima osvajali vrhove top-lista u Hrvatskoj i regiji, nisu ih zaobilazile niti nagrade, pa su tako u svoju kolekciju pospremili osam Zlatnih koogli, dva Crna mačka, jednu nagradu Davorin i čak osam Porina.

Prvi im je uručen upravo u Opatiji 1994. na prvoj dodjeli Porina u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, i to u kategoriji najboljeg albuma alternativnog rocka 'Džinovski'. Bili smo mladi, pripiti i neugodni, kaže Mile Kekin, prisjećajući se tih dana uoči subotnjeg nastupa u Opatiji, na kojemu sve štovatelje Hladnog piva očekuje više od dva sata dobre svirke i puno hitova, a moguće je i da će ispuniti poneku glazbenu želju. 

Mile Kekin gostovao je u našem studiju u Bogovićevoj ulici u Zagrebu. Pričao je o svom novom singlu 'Reno 4' kojeg je upravo objavio i s kojim najavljuje prvi samostalni album, čije se objavljivanje očekuje do kraja godine: