Festival 'Ultra Europe' ostaje u Hrvatskoj

Najveći festival elektroničke glazbe u Hrvatskoj Ultra Europe održat će se na Poljudu u Splitu od 14. do 16. srpnja, objavili su organizatori festivala te opovrgnuli informacije da je održavanje petog izdanja tog festivala upitno.

Tvrtka Ultra Worldwide objavila je da festival ULTRA Europe ostaje u Hrvatskoj, a zajedno s domaćim partnerom, tvrtkom MPG Live, nastavljaju s pripremama kako bi jubilarno izdanje festivala bilo najbolje do sad. Od svog premijernog izdanja 2013. godine, festival Ultra Europe svake godine posjeti tisuće strastvenih ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta, a zahvaljujući festivalu splitski se Poljud proteklih godina pozicionirao kao jedna od vodećih festivalskih destinacija u Europi.

Posjetitelji se mogu nastaviti veseliti ovogodišnjem izdanju festivala i budućim događanjima koja će nositi brend Ultra, a koja će se održati idućih godina u Hrvatskoj. Zahvaljujemo svim obožavateljima i glazbenicima, lokalnim vlastima, partnerima i ostalima koji su pružali bezuvjetnu podršku za festival Ultra Europe, poručuju organizatori dodajući da će sve informacije oko ovogodišnjeg line-upa kao i nove uzbudljive detalje predstaviti u danima koji slijede. Također, nastojat će pronaći rješenje kako bi festival zadržali u Splitu i idućih godina.