'Ima jedan svijet' - klapa Cambi i Zorica Kondža na Šalati

U srijedu, 14. lipnja pod zvijezdanim nebom zagrebačke Šalate koncert 'Ima jedan svijet' će održati klapa Cambi iz Splita i Zorica Kondža. Bit će to jedinstven spoj glazbenih legendi koji će donijeti dašak mora u centar Zagreba. Šalatom će odzvanjati pjesme poput „Ispod sunca zlatnoga“, „Vilo moja“, „More, more“, „Zar je voljeti grijeh“, „Ima jedan svijet“, „Konobo moja“, „Cvijet čežnje“, "Projdi vilo" te mnoge druge bezvremenske, popularne i tradicionalne pjesme koje „diraju dušu“ i pomiču svjetove.

Klapa Cambi
iz Splita jedno je od najpoznatijih imena u svijetu klapske glazbe. Njihov dugogodišnji kvalitetni rad, nebrojeni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu, brojne osvojene nagrade te nedavni  rasprodani koncerti na Gripama, Tvrđavi sv. Mihovila, te u Opatiji najbolje govore o zavidnoj razini klapske izvedbe i odličnom prijemu kod publike.

Zorica Kondža jedna je od legendi hrvatske glazbene scene, splitska diva jedinstvenog glasa, zbog kojeg je dobila nadimak „The Voice“, a koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere.

Svojom kvalitetom izvedbe i šarmom klapa Cambi i Zorica Kondža zasigurno će priuštit publici na Šalati koncert koji se pamti.