'Naša bila štorija' u Zagrebu

Nakon sjajne izvedbe u Splitu s kojom su oduševili  sve, mjuzikl 'Naša bila štorija' dolazi u Zagreb 11. svibnja u KC Dražen Petrović.

Riječ je o splitskoj priči koja se vraća u sedamdesete godine prošlog stoljeća, a prati ljubavnu priču mlade Ane koju glumi Severina i Duje (Goran Karan), igrača Hajduka, čiji se roditelji protive toj vezi jer su im obitelji u zavadi još od rata. Uz Severinu i Gorana Karana u mjuziklu je i niz drugih poznatih lica. Danijela Martinović glumi Aninu prijateljicu Bjondu, Giuliano je Linc, Dujin najbolji prijatelj, Tedi Spalato igra barba Luku, koji je dobri duh grada, a tenor Stefan Kokošov Anin je otac. Tu su još i Arijana Čulina i Snježana Sinovčić Šiškov.

U ožujku je izašao i album 'Naša bila štorija' koji se odmah našao među najprodavanijim u Hrvatskoj. Ususret zagrebačkom koncertu publika može uz pjesme koje već zna 'Sta je svit', 'Manta me jubav' i 'Štorija' naučiti nove koje su ovih dana objavljene. Radi se o Severininoj pjesmu 'Ispovid', Karanovoj 'Sanjaj' i 'Bila pisma' te Tedijevoj 'Nisan oženija koju san jubija'.

'Naša bila štorija je mjuzikl koji smo napisali Neno Ninčević i ja i devet godina smo se bavili time. Prije nekoliko dana smo imali praizvedbu u Splitu i mislim da je vrijedilo čekat toliko dugo. Imamo sjajan bend od devet ljudi, i četiri prateća glasa, pet glumaca i  osam plesača. To je sjajna ekipa koju smo okupili', rekao je Goran Karan u emisiji Dobro Jutro, Hrvatska.