Zaboravite duboko disanje i razbijajte predmete u posebnoj prostoriji

Manja tvrtka koja posluje u blizini glavnoga indijskog grada New Delhija, svojim klijentima obećava zanimljiv način relaksacije - razbijanje predmeta u posebnoj 'Sobi za razbijanje'.

'Pokušali ste s jogom i meditacijom?!, stoji na njihovoj internetskoj stranici. 'Probajte nešto novo. Razbijte nešto... ili sve... u našoj Sobi za razbijanje.' U sobi za 'rješavanje bijesa' nalaze se razni predmeti iz cijelog svijeta. Prema riječima jednog od vlasnika tvrtke Sanwarija Gupte, koncept se prvi put pojavio u Sjedinjenim Državama, a on ga je samo primijenio.

Sve veći broj tvrtki rezervira prostor i vrijeme za svoje zaposlenike u Guptinoj 'Sobi za razbijanje'. Ondje se organizira čak i team-building za njih. Klijenti mogu unajmiti prostoriju na najviše 15 minuta i ondje razbijati tanjure, stare televizije, kompjutore. Dopušteno je donijeti i vlastite predmete koji će završiti u komadićima. Na internetskim stranicama stoji da u posebnu prostoriju nije dopušteno unositi oštre predmete, a prije klijentova ulaska ondje zadnju riječ imaju zaposlenici koji pregledaju predmete te odlučuju o tome s čim se u nju smije, a s kojim predmetom ne smije.