Ivan Dečak o dvama različitim koncertima u Tvornici

Ivan Dečak iz grupe Vatra u 'Hrvatskoj uživo' najavio je novi izazov - dva koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Nakon što su uspješno predstavili svoj akustični program u rasprodanoj dvorani Lisinski prošle godine, te na taj način podigli ljestvicu više i publici predstavili niz svojih hitova u potpuno novim aranžmanima, poput aktualnog singla 'Gorim (akustik)' koji je već našao mjesto među deset najemitiranijih pjesama na HR Top40 listi, Vatra je spremna za novi izazov.

U petak 19. i subotu 20. svibnja u Tvornici kulture, Vatra će po prvi puta u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta sa različitim set listama pjesama. Prvi dan, 19. svibnja donosi nam akustični koncert, poput onog u Lisinskom, uz glazbene goste i bend pojačan gudačima, perkusijama, brass sekcijom, na kojem će Vatra uživo predstaviti akustični album snimljen u Lisinskom koji izlazi ovog proljeća.

Drugi dan, 20. Svibnja, rezerviran je za Vatru na struju! Očekuje nas žestoki rock koncert na kojem će bend uz svoje poznate uspješnice po prvi puta uživo izvesti i neke od pjesama koje upravo sprema za budući studijski album.

Ovime se nakon zagrebačkih koncerata u velikim prostorima (Dom sportova, Lisinski), Vatra ujedno po prvi puta vraća u klubski prostor Tvornice koji je rasprodala prije tri godine na svom rođendanskom koncertu, sa željom da u godini kada bend postaje punoljetan to ponove dva puta.